Alarmsystemer

 

LITEpakken
G5

Indeholder

1x Kontrolpanel
1x PIR motion detector
1x dør/vindue detector
2x fjernbetjeninger
2x RFID proximity cards

Pris 1199,-

 

 

Dette kit er en lite version til dig der gerne vil føle dig sikker og kun har nogle få indgange. Du kan meget nemt selv installere den og får en besked på din telefon når alarmen går. 

 

 

LejlighedspakkenPRO
H4

Indeholder

1x kontrolpanel 
1x dør/vindue kontakt
1x PIR bevægelsessensor
2x fjernbetjeninger
1x adapter
1x remote switch

Pris 1899,-

 

Spyman Home Alarm H4 er den ultimative løsning til et sikkert hjem. Med et normalt SIM kort eller bare wifi-forbindelse i huset kan systemet opereres og kontroleres med en smartphone APP. Når systemet aktiveres bliver du notificeret med en besked med det samme. Ud over det kan den ringe op til 4 forskellige programmerede numre og give besked om at der er indbrud!

 

 

VillapakkenPRO
H4-PLUS

Indeholder

1x kontrolpanel 
2x dør/vindue kontakt
2x PIR bevægelsessensor
2x fjernbetjeninger
1x adapter
1x remote switch

Pris 2099,-

 

Villapakken er for dig der har en ekstra dør og en ekstra motion sensor i forhold til lejligheden. Det er det samme lette system og du kan altid tilkøbe ekstra moduler. Spørg os om det hvis du skulle være i tvivl.

 

 

BEDRE BESKYTTELSE MED EN ALARM

Den teknologiske udvikling har gjort det lettere for alle at være tilknyttet og opkoblet et alarmsystem. De er både brugervenlige, smarte og har et væld af funktioner.

Du kan via smartphone kontrollere adgangen til din bolig eller virksomhed. Det er altid meningen at alarmsystemet skal fungere efter hensigten derfor skræddersyer vi også serviceaftaler efter Jeres behov.

 

 SE PRODUKTER 

DØGNBEMANDET VAGTCENTRAL

Ved at investere i en vagtaftale sørger vi for at du er dækket af et vagt selskab, der altid rykker ud 24 i døgnet når uheldet er der. Vi dækker hele landet uden undtagelser. Bliver man en del af vores netværk af vagtcentraler, kan der med kort varsel rykkes ud til alle destinationer i landet. 24/7/365.

 

 FÅ ET TILBUD 

MONTØRER & KONSULENTER

Hos os planlægger vi alarmprocessen ned til mindste detalje. Det hele handler om at være sikret uden at betale for meget. Af den grund anbefaler vi at tale med en af vores ekspert konsulenter, der vil afdække Jeres behov og komme med et forslag til hvordan et system ser ud. Derfor er du altid velkommen til at ringe og aftale et møde.

 70 22 30 41